Testimonial - Zorg-Saam

 10/10/24

Testimonial

 Varia

“Als preventieadviseur is het cruciaal om toegang te hebben tot een betrouwbaar kanaal waar ik snel en efficiënt informatie en documenten kan opvragen.”

Femke Van Moorleghem werkt als preventieadviseur bij Zorg-Saam. Sinds 2023 maakt ze gebruik van INNIwise. Opnieuw een trouwe licentiehouder van INNIwise aan het woord die zeer tevreden is over het platform.

De huidige uitdagingen van Femke:

“Binnen mijn functie is het een uitdaging om continu op de hoogte te blijven van de veranderingen in wetgeving. INNIwise maakt dit veel eenvoudiger door updates meteen online te zetten, waarbij duidelijk wordt aangegeven wat er precies is veranderd. Als preventieadviseur krijg ik te maken met diverse domeinen zoals ergonomie, machines, en asbest. Aangezien het onmogelijk is om overal volledig van op de hoogte te zijn of altijd alle documenten bij de hand te hebben, is het cruciaal om toegang te hebben tot een betrouwbaar kanaal waar ik snel en efficiënt informatie en documenten kan opvragen.”

Hoe kwam je hiervoor bij INNIwise terecht?

“Op de SEEDAYS-beurs in 2023 kwam ik voor het eerst in contact met het INNIwise-Team. Nadien werd ik door hen gecontacteerd en kreeg ik een demo te zien. Hierop nam ik een gratis proeflidmaatschap en ik was dan ook meteen verkocht!”

Wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor INNIwise te kiezen?

“De enorme tijdswinst die het platform biedt, wat de investering ruimschoots rechtvaardigt.”

Wat zijn voor jou de belangrijkste voordelen van INNIwise?

“INNIwise is een bijzonder gebruiksvriendelijk platform dat een snelle en eenvoudige manier biedt om belangrijke informatie te verkrijgen. De nieuwsbrieven zijn vooral handig, met updates over nieuwe wetgeving die altijd actueel en relevant zijn. Daarnaast is het stellen van vragen aan een expert een groot pluspunt. De reacties zijn altijd snel en “to the point”. “Wat ik ook waardeer, is dat alle zeven welzijnsdomeinen uitgebreid aan bod komen. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om webinars te volgen, wat een waardevolle aanvulling is op de beschikbare informatie. Kortom, een aanrader voor iedereen in het vakgebied!”

Hoe vaak gebruik je INNIwise en wat raadpleeg je het meest?

“Je kan me minstens wekelijks op het platform terugvinden voor het opzoeken van de wetgeving, het downloaden van nieuwe documenten of het stellen van een vraag aan een expert.”

Zou je INNIwise aanbevelen aan collega-preventieadviseurs?

“Gezien mijn antwoorden hierboven zal het denk ik geen verrassing zijn dat ik een grote fan ben van INNIwise en het met veel enthousiasme aan collega’s aanbeveel!”

Hoeveel sterren zou je INNIwise geven op 5?

4,5/5

Testimonial - Zorg-Saam

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.