Webinar: omgaan met stress

 30/09/24

Webinar

 Psychosociale risico's

Op vrijdag 27 september 2024 lanceerde INNI publishers een webinar rond het thema "Omgaan met stress". Dit webinar werd gepresenteerd door experts in het vak Daisy Buttiens & Kirsten O.

Thema webinar: Stress in je voordeel gebruiken.
In dit webinar bespreken we alles rond stress en bekijken we het ook op een andere manier. Via allerlei praktische toepassingen gaan we na hoe we stress in ons voordeel kunnen gebruiken.
Stress is een prachtig werkend mechanisme, alleen moeten we de handleiding ervan leren kennen en ook gaan toepassen. In dit webinar komt je er alles over te weten!

Wie zijn Daisy Buttiens en Kirsten O?
Daisy Buttiens en Kirsten O begeleiden als psychosociaal preventieadviseur bij Mensura werknemers en werkgevers rond tal van psychosociale thema’s. Ze hebben allebei een stevige rugzak aan klinische ervaring: Daisy in trauma en rouw, Kirsten in suïcidepreventie en psychiatrie. Deze ervaring vertalen ze naar praktische handvatten op de werkvloer.

Herbekijken?
Licentiehouders kunnen het webinar hier herbekijken.





Webinar: omgaan met stress

Uw browser wordt niet ondersteund. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.